Hitelkártya Kalkulátor

Hitelkártya:  
Éves költések összege kedvezményes helyeken/termékekre*: Ft x 3% (max. havi 30 000 Ft) = 0 Ft
Éves hitelkártya költések összege egyéb helyeken: Ft x 1% (max. havi 30 000 Ft) = 0 Ft
Éves kamat a látra szóló megtakarításokra %-> Plusz kamatbevétel = 0 Ft
  Kártya éves költsége = -18 720 Ft
 Éves megtakarítás =  Ft

*Kedvezményes helyek/termékek: Hazai és külföldi hotelek (csak szállásköltség), utazási irodák, légitársaságok

Az alkalmazás a teljes éves főkártyadíjjal és 12 havi zárlati/számlavezetési díjjal számol, vagyis a rövidtávú előnyök helyett a várhatóan hosszútávon is fennálló, pénz-visszatérítésből származó előnyöket számítja ki. A plusz kamatbevétel a bank által nyújtott kamatmentes hitelből adódik, mivel hitelkártya költését csak a következő hónap közepén/végén kell kiegyenlítenie. A program azzal számol, hogy a költéseit a kamatmentes időszak felénél teszi meg, vagyis 20-25 napon keresztül az Ön számláján kamatozik az a pénz, amit már elköltött.

További fontos információk: A Budapest Bank Hitelkártya Hűségprogram további pontgyűjtési lehetőségeket biztosít, valamint a kártyához további kedvezmények társulhatnak. Időszaki promóciók keretében vagy bizonyos feltételek teljesülése esetén az éves kártyadíj és a kamat kedvezőbb lehet az itt feltüntetettnél. Bővebb információ a Budapest Bank Hirdetményében. THM:45,4%

Tájékoztatásra vonatkozó fontos információk:

A tájékoztatás nem teljeskörű. A fenti számoló alkalmazás nem számol az esetleges promóciókkal és csökkentett éves kártyadíjakkal. A közzétett adatok pontosságára törekszünk, azonban hiba bármikor becsúszhat a számításba, mindig tájékozódjon a bankok hivatalos tájékoztatási helyein az aktuális információkról. Utolsó frissítés: 2012. április 16.
Az itt közétett THM a fogyasztóknak nyújtott hitelrol szóló 2009.évi CLXII. tv. valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételérol szóló 83/2010 Kormányrendelet alapján került meghatározásra: 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik. A THM: - a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt a minimum törlesztőrészletek és a futamidő végen a fennmaradó teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvétel után fizetendő kamat nem.