Jogi nyilatkozat

Az abszoluthozam.hu látogatója magára nézve elfogadja az alábbi feltételeket és kitételeket.

Az abszoluthozam.hu oldalon található tartalom magánvéleményeket tükröz. A honlap tartalmának semmilyen eleme nem valósít meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást, sem a 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) XXI/A fejezete szerinti befektetési ajánlást vagy befektetési ajánlattételt, kivéve ha az adott egyedi oldalon ez külön feltüntetésre került.

A honlap üzemeltetője, és kiadója a Sirius Alternative Investments Kft., kizárja mindennemű felelősségét a honlapon megjelent tartalom alapján hozott pénzügyi vagy gazdasági döntések meghozatalából eredő közvetlen vagy közvetett károkért, költségekért.

Bár az itt megjelentetett információk pontosságára és hitelességére törekszünk, azokért semmilyen felelősséget nem vállal az Abszolút Hozam Kft.

Az abszoluthozam.hu honlap bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.

A Sirius Alternative Investments Kft. nem rendelkezik tőzsdei társaságban részesedéssel.

A Sirius Alternative Investments Kft. a Marketprog Asset Management Zrt. függő ügynöke.

Adatvédelem: A Sirius Alternative Investments Kft. nem tárol személyes adatot felhasználóiról. Az abszoluthozam.hu oldal látogatói azonosítására semmilyen eszközt nem alkalmaz.

Az Ügyfélszolgálat elérhetősége: info(kukac)abszoluthozam.hu