GFT Platformok

Figyelmeztetés a kockázatokra

A CFD-k, az azonnali devizapiaci ügyletek és az opciók tőkeáttételes termékek, ezért nem mindenkinek ajánlhatók. Ezen termékekkel többet is el lehet veszíteni, mint amennyi alapletét eredetileg elhelyezésre került. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a kockázatokat teljes mértékben megértette. Ne kössön nagyobb volumenben üzletet, mint amilyen összeg elvesztését megengedhet magának!

Platformok

A Marketprog Pénzügyi Tanácsadó Kft. a GFT UK online kereskedési platform hivatalos ügynöke.

A GFT működésének kezdete óta saját fejlesztésű rendszerekkel és platformokkal dolgozik és kínál az ügyfelei részére.
A platformok típusai:

Dealbook 360 professzionális letölthető platform

A platform típusok közül a letölthető felület kínálja a legprofesszionálisabb kereskedési és elemzési lehetőséget az ügyfelek részére. A teljes platform személyre szabhatóságán kívül a diagramvizsgálati modul több, mintegy 85 féle technikai indikátor használatát teszi lehetővé.

Dealbook 360 web-alapú platform

Az internetes elérhetőségű, letöltés nélküli platform majdnem hasonló széles szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek, mint a letölthető felület. Az összes kereskedési termék elérhető a web felületen is, melyet a szofisztikált chart-modul tesz teljessé. Az ügyfelek a tényleges kereskedés mellett a piaci híreket és az élő CNBC csatornát is nézhetik.

Dealbook Mobil és Tablet platformok

A mobil platformok területén is rendkívül innovatív megoldásokat kínál a GFT. A teljesen új fejlesztésű iPhone, iPad és Android rendszereken kívül az összes operációs rendszerre kínál platformokat és alkalmazásokat. Az iPad készülékekre készített platform a piaci híreket és az élő CNBC TV adását is kínálja. Természetesen a mobil alkalmazásokon is elérhető az összes instrumentum és a kereskedési megbízás típusok.

MT4 platform

A programozott kereskedés zászlóshajója az MT4 platform, mely rendkívül szűk spread értékeivel és ügyletteljesítési mechanizmusával az egyik legvonzóbb MetaTrader platformmá teszi a versenytársai között.