GFT UK Számlanyitás

Figyelmeztetés a kockázatokra

A CFD-k, az azonnali devizapiaci ügyletek és az opciók tőkeáttételes termékek, ezért nem mindenkinek ajánlhatók. Ezen termékekkel többet is el lehet veszíteni, mint amennyi alapletét eredetileg elhelyezésre került. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a kockázatokat teljes mértékben megértette. Ne kössön nagyobb volumenben üzletet, mint amilyen összeg elvesztését megengedhet magának!


Demo számlanyitás    Kereskedési számlanyitás


GFT UK Számlanyitás

A Marketprog Pénzügyi Tanácsadó Kft. a GFT UK online kereskedési platform hivatalos ügynöke.

A GFT a világ egyik legmegbízhatóbb, legstabilabb háttérrel rendelkező kereskedési felülete. 1997-ben alakult az Egyesült Államokban, és azóta 4 kontinensen vetette meg lábát sikeresen a cég. A GFT megbízható társasági háttérenek, prudens működésének és rendkívül kedvező kondícioinak köszönheti sikerét.

Lehetőség van demószámla és élő kereskedési számla nyitására is. A demószámlán Ön pénze kockáztatása nélkül ismerheti meg a GFT díjnyertes platformjait, ahol több mint 3200 kereskedhető termék árához kap hozzáférést.

A kereskedési számlán rendkívül alacsony költségek mellett kezdheti meg a kereskedést számos termékcsoportban, mint például a részvények, részvényindexek, kötvények, devizapárok és nyersanyagok piacán.

A számlanyitás rendkívül egyszerű folyamat, melyhez kérése esetén, akár személyes segítséget is tudunk nyújtani.

A GFT által nyújtott szolgáltatások mellett, kereskedési számla nyitása esetén, Ön a Marketprog heti, napos és napon belüli elemzéseihez, webináriumaihoz is hozzáférést kap.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelezze felénk valamelyik űrlap kitöltésével.

Demo számlanyitás    Kereskedési számlanyitás