Az AbszolútHozam.Hu oldalról

Az oldal 2010-ben jött létre, azóta folyamatosan bővült és változott mind tartalmában, mind formai megjelenésében. Célkitűzésünket a kezdetektől fogva az volt, hogy egy olyan befektetésekkel foglalkozó oldalt hozzunk létre, mely hozzáférést biztosít a magyar nyelven olyan ritkán fellelhető minőségi információkhoz, és a lényegre fókuszálva segít eligazodni a befektetések/tőzsde világában a "zaj kiszűrésével".

Mi található az oldalon?

Az oldalon ingyenes és független tájékoztató és oktatási anyagokat találhat meg a befektetések különböző területeiről: pl. befektetési formák előnyei és hátrányai, tőzsdei és forex kereskedési stratégiák, technikai és fundamentális elemzés alapjai, angol-magyar szószedet a leggyakoribb kifejezésekkel, stb.

Az oldal felépítése: Az oldal alapját a Tudástár, a Kalkulátorok és az Adatbázis képezik, melyek a Tradereknek és Befektetőknek készített összeállításokban külön rendszerezésre kerültek, ily módon mind a funkcionalitás, mind a végfelhasználó irányából közelítve megtalálható a keresett információ.

Mi az, amit nem talál az oldalon?

Híreket, befektetési tippeket, befektetési ajánlásokat egészen biztosan nem. Nem foglalkozunk rendszeres elemzések készítésével sem. Mi csupán az eszköztárat biztosítjuk ahhoz, hogy az Önhöz érkező információáradatot fel tudja dolgozni, és azt megfelelő helyén tudja kezelni.